Den perfekte gaven til bilentusiasten!

Noen ganger kan det være vanskelig å finne den ultimate gaven til den som har alt. Har du en kjæreste, far, søster eller venn som liker biler, fart og spenning? Vi har gave og gavetips som garantert vil falle i smak.

Med våre tips vil mottakeren få en opplevelse for livet og et sug i magen som vil vare i flere dager! Ta en titt på våre ideer, og la deg inspirere til et perfekt gavevalg til noen du er glad i! Enten det er utdrikkingslag, 50-årsdag, eller du ønsker å overraske din mann – her finner du gaveideene som setter fart på adrenalinet!

To eller fire hjul?

Kjør Supersportsbil på bane i Rakkestad! Her får man muligheten til å kjøre fem runder i en kjent sportsbil. På denne banen kjører man selv – med veiledning – enten Ferrari eller Porsche. Det kicket det gir å akselerere ut på banen i en bil som ikke bare er en sportsbil, men en SUPERsportsbil, vil enhver bilentusiast sette pris på! Får man i tillegg snø og is under hjulene, som man kan oppleve på rallykjøring på isbanen på Geilo, gjelder det å slippe seg selv løs! Bilene som brukes på isdekke, er BMW 325i, 318i og Nissan Almera GTI. For de som liker seg best på to hjul, kan vi anbefale motorcross på bane på Gol eller endurosafari i Aurskog. For de spesielt interesserte, kan en unik opplevelse i en leopardstridsvogn være tingen. Kanskje har du en venn som har en drøm om å sitte inni en ekte tanks og lære litt mer om doningen fra innsiden?

Del på opplevelsen

Mange synes at gaven blir dobbelt så bra når man er sammen om opplevelsen. I både Sigdal, på Kongsberg og på Geilo kan man oppleve gokart for to. Gokart passer både for liten og for stor, og man trenger ingen forkunnskaper for å kjøre på bane her. Gi din venn en utfordring, og konkurrer om hvem som kjører raskest. Sammen med en venn kan man også kjøre ATV på bane. Slå dere løs på kule firhjulinger og gi bånn gass!